Sjajnu utakmicu odigrali su Jugaši večeras u Gružu. Pao je veliki protivnik, jedan od najvećih pretendenata na najveći plasman, španjolska Barceloneta. Momčad Vjeka Kobešćaka nakon dramatične borbe na kraju je slavila s 15:13 (2:4, 3:3, 6:3, 4:3).

Nakon dvije četvrtine, nije se dalo naslutiti kako će Jugaši na kraju slaviti. Španjolci su imali sigurnu prednost na trenucima i po tri gola prednosti. U trećem djelu utakmice Jugaši su se probudili iz zimskog sna i počeli su polako dostizati Španjolce. Paulo Obradović u tim trenucima je bio najraspoloženiji čovjek u bazenu i sa šest pogodaka odveo je svoju momčad do pobjede.
Loren Fatović tri je puta poslao loptu iza Daniela Lopeza. Jugovi centri po dva puta su se upisali u listu strijelaca. Xavi Garcia i Alex Papanastasiou u ovu veliku pobjedu ugradili su po jedan pogodak.

Tako je na koncu i bilo, pobjeda. Barceloneta je priprijetila još jednom, smanjila na 11.10 uoči zadnje četvrtine, ali to je bilo to od njih. Međutim, jedan čovjek u Gružu je imao još ponešto toga za ‘reći’. Paulo Obradović je ‘utrpao’ još dva ‘komada (šut 6-8), te kada ga je nakon šestog pogotka, trener Kobešćak nakratko odmijenio, Obradović je zaradio nešto što je rijetkost na vaterpolskim utakmicama. Klasičan “standing ovation”, gromoglasno pljeskanje i skandiranje “Medo, Medo…”.