Na Šalati će se od četvrtka do nedjelje održati završno natjecanje Kupa Hrvatske za mlađe kadete. Jugaši su plasman među osam najboljih momčadi izborili pobjedom nad Korčulanskim plivačkim klubom. Na zimskom finalnom turniru Prvenstva Hrvatske Jug je poražen u finalu od riječkog Primorja.

Momčadi su raspoređene u dvije skupine, iz kojih će prvoplasirani sastavi izboriti ulazak u polufinale, a drugoplasirani i trećeplasirani će razigravati za preostala dva mjesta. Jugaši su smješteni u skupinu A, zajedno s Mladosti, Jadranom i Mornarom.

Duborvački vaterpolisti svoju zagrebačku avanturu započinju sutrašnjom utakmicom protiv splitskog Jadrana, koja je na rasporedu u 19 sati. U petak će odigrati preostale dvije utakmice skupnog dijela natjecanja. Ujutro u 9 sati snage će odmjeriti s Mladosti, a skupnu fazu natjecanja zaključit će dvobojem protiv Mornar Brodospsasa u 19 sati.

Trener Željko Vukčević na put je poveo sljedeće igrače:
Nikola Balić, Luka Ljepava, Bruno Đuho, Stjepan Brajović, Božo Brajović, Nikola Bjelopera, Marko Glavinić, Ivano Vlahović, Ivor Miljan Popović, Petar Kulaš, Pero Perak, Ante Jerković, Niko Đerek, Luka Čurlin i Maro Šušić.