Sutra se u Splitu igra treća utakmica finala doigravanja za prvaka Hrvatske. Nakon dvije odigrane utakmice rezultat je 1:1 tako da će ova utakmica možda biti ključna u cijeloj seriji. Jugaši na put kreću danas popodne, a za večeras je planiran trening na bazenu u Poljudu. Svoja očekivanja s nama je podijelio novopečeni reprezentativac Filip Kržić koji je ove sezone jedan od najkonstantnijih igrača u momčadi Vjeka Kobešćaka.

”Očekuje nas još jedna slična utakmica kao i prethodne dvije, neizvjesna i uzbudljiva do samog do kraja. Odlične smo momčadi, poznajemo se što bi se reklo u dušu, obzirom na broj međusobnih utakmica koje smo odigrali ove sezone, tako da neće biti velikih iznenađenja,” rekao je Kržić i nastavio:

”Moramo nastavit s dobrom obranom, a što se napada tiče svakako poboljšati realizaciju igrača više što nam je do sada bila najslabija karika. Vjerujem u ovu momčad i nadam se da ćemo pred svojom publikom u utorak imati priliku vratiti trofej u Dubrovnik.”

Prošao si sve mlađe reprezentativne kategorije, a sad si evo po prvi puta na popisu seniorske vrste.

”Velika mi čast i zadovoljstvo biti na širem popisu igrača za Svjetsko prvenstvo, jedno novo iskustvo i očekujem da ću se s vremenom i u reprezentaciji uspjet nametnuti,” završio je Kržić.

Utakmica Jadran – Jug Adriatic osiguranje igra se u petak 20. svibnja s početkom u 18,30 uz izravni prijenos na drugom programu Hrvatske televizije. Utakmicu će suditi Andrej Franulović iz Rijeke i Alessandro Severo iz Rima.