Dan uoči početka Final six-a, završnog turnira LEN Lige prvaka, u Dunav Areni, gdje će se osim F6 održati i Svjetsko prvenstvo, održana je konferencija za novinare na kojem su se u uvodu nazočnima obratili dr. Denes Kemeny, predsjednik Mađarskog vaterpolskog saveza, koji je svima poželio dobrodošlicu u ime domaćina. Ispred LEN-e su bili Marco Birri, office manager te Aleksandar Šoštar, član LEN biroa.

Nakon uvodnih riječi mikrofon je preuzeo Gergely Csurka iz LEN-inog press ureda te najavio kratke razgovore sa svim predstavnicima klubova. Prvi su na redu bili Jugaši, sportski direktor Ognjen Kržić, igrač Marko Ivanković te predsjednik Lukša Jakobušić.

Na pitanje ‘Vjeruje li u čudo?’ direktor Kržić je odgovorio: ‘Naravno da vjerujemo u čudo, jer da ne vjerujemo ne bismo ni bili ovdje. Koncentrirani smo samo na utakmicu s Olympiakosom i vjerujemo, ako budemo pravi, u prolaz u polufinale i okršaj s Pro Reccom’. Predsjednik Jakobušić zahvalio se Mađarima na odličnoj organizaciji, kazao kako nas sutra čeka teška utakmica, da je Olympiakos odlična ekipa ali da vjeruje u našu pobjedu.