‘Upravni odbor HVS-a je nakon zaprimljenih kandidatura klubova za organizaciju finalnih turnira PH za mlađe kategorije donio odluku o domaćinima – organizatorima dva polufinalna turnira i jednog finalnog za kategoriju „juniori“.

Organizaciju finalnog turnira za kategoriju „juniori“ je dobilo VK Primorje iz Rijeke. Kako se Primorje EB nije kvalificiralo na finalni turnir Stručni savjet je razmotrio ponude ostalih klubova i mogućnosti promjene domaćina – organizatora. U otvorenom roku pored VK Primorje EB kandidaturu su još istakli VK Zadar 1952, Mornar i Jug Adriatic osiguranje. Naknadno, nakon saznanja o eventualnoj promjeni domaćina ponude za organizaciju su dostavili HAVK Mladost i Jadran ST.

Stručni savjet je sve navedeno razmotrio i većinom glasova donio odluku da se finalni turnir 24. i 25. siječnja umjesto u Rijeci odigra u Dubrovniku. Naime, VK Jug Adriatic osiguranje je bio jedan od organizatora, tj., konkretno domaćin – organizator finalnog turnira za kategoriju „kadeti“ koji je bio prisiljen otkazati zbog nedostatka termina na bazenu’, stoji u obavijesti Povjerenstva za natjecanje HVS-a.