Jug Adriatic osiguranje ostvario je uvjerljivu pobjedu nad Jadranom iz Splita rezultatom 17:11 u četvrtfinalu Prvenstva Hrvatske. Najbolji strijelac bio je Ante Jerković s 6 postignutih golova, Ivuša Burđelez postigao je 3 pogotka, po dva puta mrežu protivnika tresli su Maro Šušić, Luka Eterović i Vlaho Pavlić, a po jedan gol su postigli Mauro Prkoča i Ivano Vlahović.

Jadran Split – Jug Adriatic osiguranje 11:17 (4:6, 3:3, 2:6, 2:2)

Sastav Jug Adriatic osiguranje: Luka Ljepava, Vlaho Šabadin, Ante Jerković, Ivano Vlahović, Bruno Đuho, Mateo Benussi, Ivuša Burđelez, Luka Eterović, Maro Šušić, Stjepan Brajović, Mauro Prkoča, Vlaho Pavlić, Antoan Špilar, Luka Čurlin.

U polufinalu Prvenstva Hrvatske u vaterpolu, ekipa Jug Adriatic osiguranje će se suočiti s ekipom Mornara. U drugom kolu, juniori Jug Adriatic osiguranja doživjeli su poraz od ekipe Mornara rezultatom 13:5. Prije večerašnjeg ključnog susreta u polufinalu, mladići pod vodstvom trenera Đanija Pecotića temeljito analiziraju jučerašnju utakmicu kako bi iz poraza izvukli važne pouke.

Večerašnje polufinale između Mornara i Jug Adriatic osiguranja odigrat će se na bazenu Poljud u Splitu, s početkom u 21:00.