Za nama je 3. natjecateljski dan TOMO tournamenta. Nakon skupne faze red je došao na osminu završnice. U tri utakmice Jugaši su bili bolja momčad i odnijeli pobjede u njih dvije dok je druga momčad Juga u U-12 kategoriji doživjela 3. poraz.

Prvo su u bazen skočili igrači Juga CO 2. Suparnik im je bio dobro poznati Cavtat. Mladi Cavtaćani bili su uvjerljiviji pobijedivši Juga 8:2 (2:1, 1:0, 2:0, 3:1). Nika Alamat i Nikola Perak po jednom su bili precizni na današnjoj utakmici.

Prvi susret osmine završnice igrali su mladići Vida Bogdana. Protivnik je bio AS Roma Nuoto. U važnoj utakmici naši mladići izašli su kao pobjednici rezultatom 7:5 (0:0, 3:1, 3:0, 1:4). 3 pogotka djelo su Petra Kulaša, Maro Šušić postigao je 2 dok su se jednom u listu strijelaca upisali Marin Zeko i Niko Đerek.

Kategorija U-14 svoj je susret osmine završnice igrala protiv momčadi Barcelone. U jednosmjernom susretu Katalonci su sva tri pogotka postigli u posljednjih 6 minuta igre. Konačnih 10:3 pokazuje kojom su dominacijom igrači Aljoše Lončarića prošli u daljnji tijek natjecanja. Marko Glavinić bio je najefikasniji s 3 postignuta pogotka, po 2 su postigli Zvonimir Miloglav, Ivan Glavinić te Jure Jarak, dok je jednom loptu iza protivničkog vratara postigao Vlaho Pavlić.

U-12 susret četvrt završnice igra protiv Primorca s početkom u 16.30, dok svoj četvrt završni susret kategorija U-14 igra s početkom u 18 sati. Protivnik je Galatasaray. Jug CO 2 u razigravanju igra protiv Galeba s početkom u 10.45.