Jugaši su jutros preko Tivta otputovali u Beograd gdje ih sutra s početkom u 19,00 sati očekuje utakmica 15. kola Regionalne lige protiv Partizana. Trener Vjeko Kobešćak na put je poveo 13 igrača jer je u zadnji trenutak radi lakše ozljede u Gradu ostao kapetan Xavi Garcia tako da će momčad na Banjici predvoditi Luka Lončar.

Kroz povijest, utakmice protiv Partizana bile su spektakl, pune neizvjesnosti do samog kraja dok je u posljednjih par sezona Jug kvalitetom puno ispred sedmerostrukog prvaka Europe. Unatoč razlici u kvaliteti, prije točno dvije godine u sezoni 2016/17, Partizan je u Beogradu pobijedio Juga i pokazao da ga se na domaćem terenu treba shvatiti ozbiljno.

‘Partizan je uvijek neugodan protivnik i maksimalno smo koncentrirani na subotu. Sigurno će utakmica biti teška jer nikada na Banjici nikada nismo odigrali laganu utakmicu. Spremni smo i koncentrirani i uvjeren sam da ćemo bodove donijeti u Dubrovnik’, kazao je prije odlaska u Beograd pouzdani reprezentativni branič Hrvoje Benić.

Utakmice 15. kola Regionalne lige Partizan – Jug CO igra se u subotu na bazenu Banjica u Beogradu. Početak je u 19,00 sati.