VK Jug Adriatic osiguranje ovoga je tjedna, uz nova tri boda u Ligi prvaka, ostvario i jednu veliku pobjedu izvan bazena – partnerstvo sa Total Waterpolo online platformom. Dvije organizacije zajednički će raditi na unapređenju Total Waterpolo aplikacije za klubove, kreiranju edukativnih i zabavnih sadržaja za digitalne kanale te uključivanju Jugovog asortimana u Total Waterpolo webshop.

“Vjerujemo da danas u mnogim sportovima, a pogotovo u vaterpolu, postoji veliki prostor za razvoj kroz korištenje tehnologije. Upravo će to biti naš fokus u narednom razdoblju, a VK Jug Adriatic osiguranje je idealan partner na tom putu. Jugaši, osim bogate tradicije i izvrsnih rezultata, imaju i ogromno iskustvo u organizaciji kluba na svim razinama i upravo je to segment koji će nam pomoći da kreiramo adekvatna rješenja za globalnu vaterpolo zajednicu,” izjavio je Marko Štefanek, izvršni direktor Total Waterpola.

Total Waterpolo je organizacija koja je osim svog news portala, poznata i po izboru za najboljeg vaterpolista svijeta (Sandro Sukno je osvojio titulu 2017. godine), a ove godine su pokrenuli i razvoj vlastite aplikacije za vaterpolske klubove i saveze.

“VK Jug Adriatic osiguranje oduvijek je težio kontinuiranom razvoju i dugoročnoj održivosti, kako u bazenu tako i van njega. Drago nam je da je naš angažman prepoznat i od strane Total Waterpola i sigurni smo da će ova suradnja omogućiti da još brže dostižemo svoje zadane ciljeve. Razvoj vaterpola kao sporta jedna je od temeljnih zadaća svih njegovih sudionika, a naš klub će uvijek biti spreman dati svoj doprinos u tom smjeru”, zaključio je Ognjen Kržić, direktor VK Jug AO.