Festa planirana za sutra ipak će morati pričekati. Jugaši su u subotu u Zagrebu odigrali neprepoznatiljivo i na kraju zasluženo izgubili što znači da će se u finalnoj seriji odigrati najmanje četiri utakmice.

Sutra popodne u trećoj utakmici, Jug će imati priliku pokazati da je subota bila samo loš dan i kako se takva izvedba jednostavno više ne može ponoviti. Trener Vjeko Kobešćak je jasan:

‘U Zagrebu smo odigrali lošu utakmicu, Mladost je bila bolja. Iako je rezultat bio pozitivan u prvom dijelu utakmice mi ni tada nismo igrali dobro. To je dokaz da rezultat prve utakmice nije bio realan. Ono što je Mladost odigrala u drugoj utakmici je na razini Lige prvaka..

Kakvo izdanje Juga možemo očekivati sutra?
‘Moramo podignuti puno stvari u našoj igri u sutrašnjoj utakmici. Definitvno je da se Mladost ovom pobjedom psihološki digla i za očekivati je da sada imamo finale kakvo bi svi željeli’.

Treća utakmica finala doigravanja Prvenstva Hrvatske Jug CO – HAVK Mladost igra se sutra s početkom u 18,00 sati uz izravan prijenos na drugom programu Hrvatske televizije..