Sedam trofeja u nizu imaju Jugaši u vitrini u posljednje dvije sezone. Od kraja kalendarske 2015., tj. početka sezone 2015./2016. seniorska momčad VK Jug Croatia osiguranja osvojila je sve što se osvojiti može.

Nakon prošle sezone o kojoj je sve već ispričano, Jugaši su i u ovoj krenuli s ciljem ponoviti najuspješniju godinu u povijesti kluba.

Prvo su u svoje vitrine donijeli pehar namijenjen pobjedniku Kupa Hrvatske osvojen prvi put u Slavoniji, u Slavonskom Brodu. Podebljali su svoju prednost u odnosu na Mladost po osvojenim Kupovima, te im „bježe“ za 4 trofeja. Jug CO je sada na brojci od 12 trofeja u 25 sezona igranja (Mladost je na 8).

No tu nisu stali, već su izvanrednim predstavama kroz ligaški dio Regionalne lige prvo osigurali domaćinstvo Final four-a, a potom i superiorno došli do trećeg Regionalnog, a pedeset osmog ukupnog trofeja.

Kratki rezime još jedne trofejne sezone vodi nas do 3. utakmice finalne serije doigravanja Prvenstva Hrvatske u kojoj Jugaši, budu li uspješni, pred svojom publikom podižu 8. trofej u nizu i 59. ukupno.

Treba li Vam bolja pozivnica da budete u Gružu, u ponedjeljak, u 18,00 sati…?