Danas je u Šibeniku održana Skupština Hrvatskog vaterpolskog saveza. Mladen Drnasin, predsjednik HVS-a u ponosno je iznio činjenicu kako je u vrijeme korone Hrvatski vaterpolski savez ipak uspio unatoč teškim vremenima nastaviti i ostvariti sve sportske događaje i sva natjecanja koja su bila predviđena u ovoj godini.

Kako je 2020. izborna godina, izvršni direktor Perica Bukić razriješio je sva Skupštinska tijela, predsjednika i članova UO, kao i stalna i povremena povjerenstva. Mladen Drnasin u osobno ime, te ispred Upravnog odbora zahvaljuje Skupštini na ukazanom povjerenju u proteklom periodu, u svoje osobno ime i u ime svih nazočnih na svemu učinjenom u svom mandatu i podršci na kandidaturi. Skupština je jednoglasno imenovala gospodina Mladena Drnasina predsjednikom Hrvatskog vaterpolskog saveza na razdoblje od 4 godine, od 13. rujna 2020. do iduće izborne skupštine koja se treba održati do kraja 2024. godine.

Novoizabrani je predsjednik predložio, a Skupština prihvatila i izglasovala i sastav novog Upravnog odbora HVS-a koji čine u mandatu 2020-2024.:
1. Mladen Drnasin, predsjednik
2. Perica Bukić, dopredsjednik
3. Željan Konsuo, dopredsjednik
4. Saša Dujmić, dopredsjednik
5. Predrag Sloboda, dopredsjednik
6. Milivoj Bebić, član
7. Boris Labar, član
8. Ana Stojić Deban, članica
9. Ante Kulušić, član
10. Adrian Ježina, član
11. Hrvoje Akrap, član
12. Dalibor Bilić, član
13. Tomislav Dumančić, član
14. Kristijan Pavić, član
15. Samir Barač
16. Tomislav Ninić, član

Dopredsjednik HVS-a Predrag Sloboda je zajednički kandidat svih hrvatskih vodenih sportova za Ured LEN (Europske organizacije vodenih sportova). U tom pogledu Sloboda ima i potporu nacionalnih saveza u plivanju, daljinskom plivanju, skokovima u vodu i sinkroniziranom plivanju.
Milivoj Bebić je pak istaknut kao hrvatski kandidat za člana LEN TWPC (Tehničkog vaterpolskog odbora LEN). Europska organizacija vodenih sportova nova će tijela izglasovati na Kongresu LEN u Budimpešti, 8. studenog 2020.

Prihvaćen je i novi sastav Stručnog savjeta HVS-a koji čine – Perica Bukić, Boško Lozica, Zoran Roje, Milivoj Bebić, Ratko Rudić, Ognjen Kržić i novi član Dejan Savičević.

Nadzorni odbor HVS
1. Tomislav Jukić, predsjednik
2. Danko Duhović, član
3. Frane Mitrović, član

Disciplinski sud HVS-a
1. Đuro Sessa, predsjednik
2. Vlado Bosner, član
3. Damir Mišić
4. Alen Pešušić
5. Igor Žurić

Lista Arbitara HVS-a – Đuro Sessa, Mirela Varović, Mladen Katunarić, Žarko Mihaljević, Mario Pedišić, Davor Poković, Bruno Spitz, Toni Vukičević, Igor Hontić, Marijan Miletić, Jasna Smiljanić

Kao i dosad, povjerenik za natjecanje ostaje Milivoj Bebić.