Unatoč lošoj epidemiološkoj situaciji, Dubrovački savez športova nastavio je dugogodišnju tradiciju. Održao je dodjelu nagrada za najbolje kolektive i pojedince u protekloj godini.

Maro Franić, automobilist Dubrovnik Racinga, prvak Hrvatske na kružnim stazama, najuspješniji je sportaš Grada Dubrovnika u 2020. godini, dok je Nagradu za najuspješniju sportašicu ponijela judašica Dubrovnika 1966. i hrvatska reprezentativka Anđela Violić, seniorska doprvakinja Hrvatske.

Nagradu za trenera godine ponio je Vjekoslav Kobešćak, šef struke Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje, koji je seniore kluba odveo do naslova državnog prvaka, te srebra u Regionalnoj ligi.

Kao i svaki put, tako i ovaj, DSŠ je nagradio i uspješne mlade dubrovačke sportaše među kojima su pobjednici državnog kupa kadeti Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje koji su nastupali u sastavu: Ivano Vlahović, Nikola Balić, Petar Kulaš, Ivor Miljan Popović, Bruno Đuho, Božo Brajović, Nikola Krik, Stjepan Brajović, Marko Glavinić, Nikola Bjelopera, Maro Šušić, Ante Jerković, Luka Ljepava, Ivan Zeko, Antoan Špilar, Pero Perak, Luka Petković i Vlaho Šabadin, trener: Aljoša Lončarić.

Nagrada za životno djelo otišla je u ruke Dubravka Čikora, legendu hrvatskog i dubrovačkog automobilizma.

Dodijeljena su i dva posebna priznanja DSŠ-a za sportska dostignuća, razvoj, unapređenje i promicanje dubrovačkog sporta, i to posthumno za dvojicu članova Malonogometnog kluba Square, koji su nas napustili 2020. godine: Sinišu Bačića i Željka Jelića.