Nakon turnira Premier regionalne vaterpolo lige prošlog vikenda vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja su uoči puta u Milano na utakmicu osmog kola LEN Lige prvaka, u Beogradu napravili PCR testiranja te je nažalost nekoliko igrača zaraženo virusom COVID-19. Istima je određena izolacija dok je ostatak momčadi radi predostrožnosti vraćen kući i sutra ujutro će ponovo raditi testiranja te će svi igrači kojima je prošlo više od četiri mjeseca nakon primljene druge doze cjepiva morati u izolaciju obzirom da su bili u kontaktu sa zaraženima, a sve prema uputama i mjerama koje su na snazi u Republici Hrvatskoj.

Obzirom da je već nekoliko igrača u izolaciji te da ih je nekoliko ozljeđeno, Jug Adriatic osiguranje nije u mogućnosti skupiti momčad za sutrašnju utakmicu.

Kako prema pravilima LEN Lige prvaka nije moguće odgoditi utakmice, za pretpostaviti je da će utakmica s Pro Reccom biti registrirana rezultatom 10:0 u korist Talijana. Više ćemo znati tijekom večeri i sutra ujutro kada klub dostavi sve relevantne dokumente u ured krovne europske plivačke federacije.