Korčula će od petka do nedjelje biti domaćin četvrtog izdanja ‘Cedevita kupa’ koji se igra u spomen na bivšeg igrača KPK-a Juga Kalogjeru. Turnir se igra u kategoriji mlađih kadeta (rođeni 2007. i mlađi), a nastupit će osam momčadi iz Hrvatske i Crne Gore, podijeljenih u dvije skupine.

Skupinu ‘A’ čine Jug Adriatic osiguranje, Primorac, Mornar i Galeb MR dok se u skupini ‘B’ natječu Cavtat, Jadran Carine, Budva i domaćin KPK.

U prvom kolu koje se igra danas popodne, Jug Adriatic osiguranje igrat će protiv Galeba (17.30). Sutra, drugog dana turnira Jugaši će ujutro s početkom u 10.30 igrati protiv Primorca dok će u posljednjem kolu natjecanja po skupinama, sutra popodne u 18.00 igrati protiv Mornara.

Trener Jug Adriatic osiguranja Željko Vukčević i njegov pomoćnik Aljoša Lončarić na put su poveli sljedeće igrače: Antoan Špilar, Petar Kulaš, Ante Jerković, Luka Čurlin, Niko Đerek, Maro Šušić, Mateo Benussi, Tino Savinović, Marin Zeko, Nikola Perak, Lovro Zvono, Lukas Kristović, Marino Brzica, Juraj Kulušić i Antonio Hezonja.