Vaterpolisti Cattara pobjednici su F6 turnira regionalne lige za kadete koji se od petka do nedjelje igrao u Dubrovniku. U utakmici petog kola koja je odlučivala o prvaku, mladi su Kotorani pobijedili Jadran Carine rezultatom 7:5 i tako su s 12 osvojenih bodova osvojili prvo mjesto. Splitski Jadran s istim je brojem bodova na drugom mjestu dok je treći Jadran Carine s devet bodova.

Osim nagrada za tri najbolje momčadi, nagrađeni su i najbolji pojedinci turnira. Andrija Bjelica iz Cattara najbolji je vratar, Petar Vodopivec iz Jadrana Split najbolji je igrač dok je Balša Vučković iz momčadi Primorca najbolji strijelac s 27 postignutih golova.

Kadeti Jug Croatia osiguranja natjecanje su završili kao četvrti s istim brojem bodova kao i Novljani, ali su se radi poraza u međusobnom susretu ostali stepenicu niže. U posljednjem, petom kolu turnira, mladi su Jugaši pobijedili Primorac 18:14 (6:2, 7:2, 3:8, 2:2).

Marko Glavinić s četiri postignuta gola bio je najučinkovitiji kod Juga, Zvonimir Miloglav i Ivan Glavinić dali su po tri, Ivuša Burđelez i Bruno Đuho po dva dok su se Jakov Cvjetković i Vlaho Pavlić po jednom upisali u strijelce.