17k

se sviđamo

1619

nas prati

3410

nas prati

416

nas prati

Novosti
Prije 3 godine (studeni 6th, 2014)

[ZAJEDNIČKA PROMOCIJA] Prvi dubrovački međunarodni polumaraton

Prvi dubrovački međunarodni polumaraton (The Inaugural Dubrovnik International Half Marathon) održat će se 10. svibnja 2015. u organizaciji Grada Dubrovnika i Dubrovačkog saveza športova, uz konzultantsku pomoć američke tvrtke Next Events Production, specijalizirane za  organizaciju ovakvih događanja. U sklopu polumaratona će se održati i Utrka građana na skraćenoj ruti te će na istoj moći sudjelovati svi zainteresirani građani Grada Dubrovnika. Jučer je na Bazenu u Gružu, uspostavljena suradnja sa VK “Jug” Croatia osiguranje kao budućim promotorom navedenog športskog događaja.

– Dan prije je zakazana je  Utrka dubrovačkim zidinama  („2k Run the Wall“ ) kao posebna atrakcija cijelog događanja, a istog dana održat će se i Dječji festival s igrama, glazbom i brojnim zabavnim aktivnostima – kazao nam je Alen Bošković, glavni tajnik Dubrovačkog saveza športova i direktor utrke.

Ovom prilikom direktor VK Jug CO Ognjen Kržić je gostima iz Amerike podijelio godišnje pretplatne karte i zamolio ih da promoviraju Jugaše kao što će i Jugaši pomoći u promociji Dubrovačkog međunarodnog polumaratona.

Gruž su posjetili američki partneri koji sudjeluju u organizaciji sljedećih maratona:
Next Events Production ( Portland Marathon )
Les Smith, Event Director, i Mamie Wheeler, Assistant Event Director
Cooper River Bridge Run, Charleston: Julian Smith , Event Director
Big Sur Marathon, Monterey : Wally Kastner, Event Director

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner