Posljednji prijelazni rok donio je odlazak Marka Bijača. Dotadašnji Jugov kapetan prešao je u redove Pro Recca te se postavilo pitanje tko će ga zamijeniti na vratima dubrovačkog kluba. Odgovor je došao vrlo brzo. Iz redova Mediterranija doma se vratio Toni Popadić koji je jednu sezonu proveo u Kataloniji. U tom periodu predvodio je svoju momčad do finala kupa te polufinala Prvenstva Španjolske.

Početak sezone donio je veliki teret na Popadićeva leđa jer je nakon godina provedenih kao zamjena Jugovih vratara prvi put preuzeo kapicu s brojem jedan. Ovaj dvadesetpetogodišnjak odlično se nosio se pritiskom te je upravo on zaslužan za velike pobjede Jugaša u ovoj sezoni. Redovito je najvažnije utakmice završavao s više od deset obrana te je potvrdio povjerenje trenera Vjekoslava Kobešćaka.

Popadić je nastupio u 47 utakmica u povratničkoj sezoni. Uvelike je pridonio obrani naslova u domaćim natjecanjima. Vrhunac svoje forme doživio je u finalnoj seriji Prvenstva Hrvatske. Posebice treba istaknuti prvu utakmicu u Zagrebu u kojoj je, zajedno s obranom ispred sebe, Mladost ostavio na tek četiri postignuta pogotka.

Dvadesetogodišnji Antonio Vukojević rezervni je vratar Jug Croatia Osiguranja. On je član zlatne generacije Jugaša koja je kroz sve mlađe kategorije redovno osvajala trofeje. Vrhunac je osvajanje juniorskog prvenstva održanog u Dubrovniku. Četvrtfinalna utakmica u Hannoveru njemu će biti jubilarna stota u Jugovoj kapici. Malu minutažu koju dobiva redovito dobro iskorištava te se pokazao kao dostojna zamjena Popadiću.

Jugov vratarski dvojac u ovoj sezoni primio je 363 pogotka, što znači 7,7 golova po utakmici. Uz njih treba istaknuti i Ivana Jurišića koji na mala vrata ulazi u prvu momčad Juga te je skupio dva nastupa u ovoj sezoni. Sigurno će posebno pamtiti gostovanje u Pireju. Jurišić je član mlađih juniora koji su ove zime u finalu Prvenstva Hrvatske porazili Jadran iz Splita rezultatom 6:0.

Tradcija Jugovih vratara kroz povijest proteže se od jednog od najboljih vratara svih vremena Luka Vezilića pa do sadašnje generacije. Između njih među Jugovim vratnicama ogromne uloge imali su Goran Volarević, Maro Balić, Frano Vićan i Marko Bijač.