Nakon što je u srijedu, po Juga baš i ne previše sretno, završilo natjecanje u Regionalnoj ligi već sutra je pred nama prva utakmica doigravanja za prvaka Hrvatske u kojoj se sastaju isti protivnici. Jugaši traže peti naslov u nizu dok će Zagrepčani pokušati prekinuti post dug dvanaest godina. Naime, posljednja titula Mladosti datira iz sezone 2007/08 kada su baš protiv Juga u finalnoj seriji slavili s 3:1.

Zasigurno, nakon finala Regionalne lige, puno više zadovoljstva na strani je Mladosti, puni su samopouzdanja i vjerojatno će već sutra pokušati napraviti prvi ‘break’. Jugaši s druge strane, svjesni propuštene prilike u srijedu, napravit će sve kako bi podignuli prvi pokal u tekućoj sezoni.

Vremena za liječenje rana nema, svjesni su toga u klubu i sve je mobilizirano za sutrašnju utakmicu.
‘Ostali smo veliki dužnici sebi i našim navijačima. Očekujemo puno bolju igru nego u srijedu. Siguran sam da možemo puno bolje, ali tu će se nešto pitat i Mladost. Nadam se da ono što smo prikazali u srijedu nije naš limit nego samo loš dan’, rekao je jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

Slično razmišljanje čuli smo i od Daniila Merkulova.
‘Moramo popraviti dojam i dat ćemo sve od sebe za pobjedu. Vjerujem da će momčad reagirati na pozitivan način i da ćemo cijelu finalnu seriju biti na visokom nivou’, kazao je ruski reprezentativac.

Jug Adriatic osiguranje i HAVK Mladost igraju sutra na bazenu u Gružu s početkom u 18,45.