Nova sezona LEN Lige prvaka kreće sutra utakmicama prvog kola natjecanja po skupinama. Jug Adriatic osiguranje gostuje u Igalu kod Jadrana koji im je prošlog petka zadao dosta muke u Dubrovniku u sklopu trećeg kola Regionalne lige.

Jadran, koji je od ove sezone vlasnik wild carda, na svome će plivalištu svakom protivniku biti tvrda kost tako da i Jugaše sutra uvečer očekuje težak posao.

‘Utakmicu u petak nismo odigrali kako treba. U trenažnom smo procesu i još uvijek nismo na nivou forme koju bi željeli. Sutra nas čeka teška utakmica protiv Jadrana koji će zasigurno biti vrlo motiviran i koji će pokušati kazniti sve naše pogreške. Iako su mlada momčad imaju dosta iskustva jer već dugi niz vremena igraju zajedno, a osim toga, igraju na svom bazenu pred svojim navijačima i napravit će sve kako bi napravili pozitivan rezultat. Mi ćemo biti spremni za utakmicu i vjerujem kako ćemo pokazati bolju igru u odnosu na petak i kako ćemo u novu sezonu krenuti pobjedom’, kazao je trener Jug Adriatic osiguranja Vjekoslav Kobešćak.

Utakmica Jadran Carine – Jug Adriatic osiguranje igra se sutra u Igalu s početkom u 19,00 sati uz izravan prijenos na programu RTCG 2.