Na jakom međunarodnom turniru koji se od petka igrao u Budimpešti, junior Jug Croatia osiguranja osvojili su prvo mjesto. U finalnoj utakmici slavili su protiv FTC-a rezultatom 11:10 (2:3, 3:1, 3:4, 3:2).

Nakon što je jutros u petom kolu turnira u kojem su Jugaši bili slobodni, Vasas pobijedio FTC, tri su momčadi završile natjecanje s po devet osvojenih bodova. U zatvorenom krugu tri momčadi više sreće imali su Jug i FTC.

U izjednačenoj utakmici kojoj su se momčadi izmenjivale u vodstvu, više prisebnosti u završnici utakmice imali su mladići trenera Veselina Đuha. Mađari su imali pogodak prednosti sve do nepune tri minute prije kraja kada je Đivo Bobić poravnao na 10:10, a minutu potom, Roberto Radić postavlja konačnih 11:10.4

Uz nagrade za najbolju momčad, u Dubrovnik stiže i pokal namjenjen najboljem igraču turnira kojega je osvojio Luka Stahor.

Jugaši su na turniru nastupali u sastavu:
Ivan Jurišić, Dorian Raguž, Boris Ivaniš, Leo Cukrov, Antonio Gavranić, Nikola Šimunović, Marin Tomasović, Roberto Radić, Ivan Špetić, Đivo Bobić, Nikola Ljepava, Lukša Gavranić, Maroje Ursić, Luka Stahor, Đino Franić i Lukša Gavranić. Treneri: Veselin Đuho i Maro Balić.