Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja punog se plijena vraćaju s gostovanja u Igalu. Igrači trenera Vjeka Kobešćaka u trećem su kolu Triglav Regionalne lige pobijedili domaći Jadran rezultatom7:14 (1:3, 2:3, 3:1, 1:7) .

Od samog početka utakmice Jugaši su preuzeli konce igre u svoje ruke i stekli prednost koju su uz malo muke uspjeli sačuvati do kraja treće četvrtine. Nakon dva brza pogotka Lončara i Kržića početkom posljednjeg dijela, Jugaši bježe na 9:6, a mirnu završnicu omogućio im je Drašković kojem je radi udaranja Macana laktom preko vode, nešto više od četiri minute prije kraja, dosuđen brutallity. Jugaši su iskoristili pruženu priliku te su do vrha napunili mrežu domaćina.

Loren Fatović bio je najbolji strijelac s četiti postignuta gola, a odličnu utakmicu s tri pogotka okrunio je Luka Lozina. Dva pogotka postigao je Maro Joković,a po jedan Luka Lončar, Filip Kržić, Hrvoje Benić, Alex Papanastasiou te Marin Tomasović kojemu je to bio prvijenac u kapici Juga.

Jugaši sad igraju dva puta sa splitskim Jadranom. Prvo u petak 2. studenog u Ligi prvaka, a osam dana poslije, 10. studenoga, za bodove u Triglav regionalnoj ligi.