17k

se sviđamo

1623

nas prati

3410

nas prati

418

nas prati

Novosti
Prije 1 tjedan (siječanj 11th, 2018)

[LIGA PRVAKA] ‘Moramo smanjiti padove u igri’

Subotnji europski ispit protiv mađarskog OSC-a bio je tema konferencije za novinare održane jutros na gruškom bazenu. U klubu ne kriju zadovoljstvo igrom protiv Partizana i svi nadaju istom scenariju i u subotu protiv OSC-a.

‘OSC je jedna od četiri mega momčadi u mađarskom prvenstvu, možda i najiskusniji od te četvorke. Po imenima nisu tako jaki kao Szolnoki, ali su itekako nezgodni i opasni’, kazao je Jugov trener Vjekoslav Kobešćak i nastavio: ‘Kad pričamo o bodovima, ni mi, a vjerujem ni oni, nismo zadovoljni učinkom. Mi niti jednu od tri jake utakmice nismo prelomili na našu stranu. Nadam se da ćemo baš u subotu odigrati jednu takvu utakmicu koju ćemo prelomiti u našu korist što bi nam dalo puno samopouzdanja pred predstojeće utakmice.’

Marko Macan će biti zadužen za centre OSC-a Lukasa Semana i Nemanju Ubovića.

‘Dobro se poznamo, dosta sam igrao protiv njih. U paru su neugodni za čuvanje i mogu napraviti dosta problema. Vjerujem da ćemo ih uspjeti dobro zatvorit’, rekao je Macan i dodao: ‘Nadam se da ćemo napokon početi igrati kako želimo od početka sezone i tu igru zadržati do kraja i izboriti plasman na Final Eight’.

‘U novu godinu smo ušli s pobjedom, a vjerujem kako ćemo seriju nastaviti i u subotu. Mi imamo kvalitetu, samo moramo smanjiti padove u igri. OSC je bio u finalu mađarskog kupa i to dovoljno govori o njihovoj kvaliteti’, dodao je još jedan reprezentativac u redovim Juga, Loren Fatović.

Jug CO – OSC igraju u subotu 13. siječnja s početkom u 18,30 sati uz izravan prijenos na programu Arenasport 1.

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner