17k

se sviđamo

1625

nas prati

3410

nas prati

414

nas prati

Novosti
Prije 2 tjedna (studeni 27th, 2017)

[LIGA PRVAKA] Benić:’U Hannover po pobjedu’

Hannover je treća postaja Jugove ovogodišnje avanture u Ligi prvaka. Njemački viceprvak protekle je sezone napravio iznenađenje remiziravši u Dubrovniku protiv Juga, ali je na kraju natjecanja po skupinama ipak ostao na posljednjem šestom mjestu sa samo tri osvojena boda. Ove su sezone, na samom otvaranju upisali domaću pobjedu protiv Brescije dok su u drugom kolu ispustili bod u posljednjoj sekundi na gostovanju kod OSC-a. U svakom slučaju pred Jugašima je delikatan zadatak, a par riječi o protivniku kazao je Hrvoje Benić, koji je svojim igrama ove sezone zaslužio poziv u reprezentaciju Hrvatske.
‘Očekujem tešku utakmicu jer Hannover je momčad s puno velikih imena. Prošle godine su nam zadali puno muka u obje utakmice, pogotovo u onoj u Gradu gdje smo na jedvite jade izvukli neriješen rezultat. Ipak, mislim da smo dobro spremni i maksimalno koncentrirani te da ćemo uspjet ostvarit pobjedu u Hannoveru koja će nam biti vrlo važna za nastavak natjecanja u Ligi prvaka’, rekao je Benić.
Utakmica Waspo Hannover – Jug CO igra se u srijedu, 29. studenog s početkom u 18,30 sati uz izravan prijenos na programu Arenasport.

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner