17k

se sviđamo

1619

nas prati

3410

nas prati

416

nas prati

Novosti
Prije 4 tjedna (listopad 26th, 2017)

[LIGA PRVAKA] Rezultati prvog kola

Prvo kolo LEN Lige prvaka potvrdilo je razliku u kvaliteti momčadi u skupinama ‘A’ i ‘B’.

Dok su sve utakmice skupine ‘A’, osim one u Beogradu između Partizana i OSC-a, bile rezultatski neizvjesne, u skupini ‘B’ sasvim suprotna priča. Ni ‘n’ od neizvjesnosti, favoriti su upisali visoke pobjede.

Skupina A

CNA Barceloneta – Olympiacos 7:7

U derbiju kola Barceloneta i Olympiakos podijelili su bodove. Grci su imali vodstvo s po dva gola razlike, ali je domaća momčad uspjela poravnati minutu prije kraja. Felipe Perrone postigao je dva gola za domaćina dok je pogodak za Grke postigao Paulo Obradović.

Waspo Hannover – Brescia 8:6

Malo iznenađenje je pobjeda Waspa nad Brescijom prošlogodišnjim sudionikom Final sixa u Budimpešti. Nijemci su od samog starta imali kontrolu, poveli s 3:0 i 4:1 i prednost sačuvali do kraja, Real, Brguljan i Winkelhorst kod Waspa te Rizzo i Presciutti kod Brescije s po dva gola prvi strijelci utakmice.

Partizan – OSC 7:11

OSC je prema očekivanju slavio u Beogradu kod Partizana. Mađari su od početka održavali prednost koju su pred kraj podignuli na konačnih četiri gola razlike. Najbolji strijelac Erdelyi (OSC) s četiri postignuta gola.

Dynamo – Jug CO 12:11

 

Skupina B

CN Sabadell – Szolnoki 5:16

Na krilima Aleksića i Prlainovića koji su s po četiri gola Szolnok je stigao do uvjerljive pobjede u Sabadellu. Pobjednik je bio riješen več početkom druge četvrtine kada su gosti poveli 7:0.

Steaua – ZF Eger 3:8

Steaua se na svom plivalištu dobro držala dvije i pol četvrtine protiv mađarskog OSC-a. Nakon toga su se Mađari odlijepili i osigurali vrijednu pobjedu. Prvo ime susreta bio je Hosnyanszky s četiri postignuta gola.

Jadran Carine – Spandau 04 11:5

Nakon što je Spandau poveo 3:2 krajem prve četvrtine, uslijedila je serija Jadrana 8:0 za koju Nijemci nisu imali odgovora. Zasluženoj pobjedi Jadran pridonijeli su Ukropina, Merkulov i Petković s po dva postignuta gola.

Pro Recco – AZC Alphen 19:1

Rezultat najbolje govori o razlici u kvaliteti. Reccov kapetan Figari prvi strijelac s četiti postignuta  gola.

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner