17k

se sviđamo

1619

nas prati

3410

nas prati

416

nas prati

Novosti
Prije 2 mjeseca (rujan 12th, 2017)

Tomislav Dumančić na čelu Jug CO

Tomislav Dumančić novi je predsjednik Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje. Dumančić koji je posljednjih godina bio dopredsjednik kluba, naslijedio je Lukšu Jakobušića, koji je predsjedništvo u klubu preuzeo krajem 2013. godine. Nakon što se se prve dvije godine njegovog mandata gledalo u leđa riječkom Primorju, u sezoni 2015/16 osvojilo se sve što se osvojiti moglo, počevši od Kupa Hrvatske, preko osvajanja Regionalne lige i Prvenstva Hrvatske do fantastičnog trijumfa u Ligi prvaka u hramu vaterpola, budimpeštanskom Margitszigetu. Sezona iz snova zaključena je osvajanjem naslova pobjednika Superkupa Europe.

Jakobušić je u slikama prikazao presjek posljednje dvije sezone i naglasio:
‘Uprava je bila jedinstvena, a posebno zahvale idu za račun Ognjena Kržića, Vjekoslava Kobešćaka te Željana Konsua. Hvala i igračima koji su igrali posljednje dvije sezone, navijačima i mojoj obitelji. Hvala vam još jednom i vidimo se na tribinama.’

Izbornoj skupštini nazočili su gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, predsjednik Gradskog vijeća grada Dubrovnika Marko Potrebica te predsjednik Dubrovačkog saveza športova Maro Kapović.

‘Čestitam vam na svim uspjesima u posljednje vrijeme. Hvala vam na tome. Čestitke dosadašnjem predsjedniku, koji je nakon lošijeg starta postao najuspješniji predsjednik,’ kazao je gradonačelnik Franković i naglasio je kako će i do sada Jug moći računati na podršku Grada.

Direktor kluba Ognjen Kržić je podnio izvješće o postignutim rezultatima u protekle dvije godine.

Podsjetio je na pet osvojenih trofeja u sezoni 2015./16., a posebno istaknuo kako je po prvi put naslov prvaka Europe osvojen izvan Dubrovnika.

‘Zahvalio bih se Lukši Jakobušiću na protekle četiri godine u kojima je napravio i mnogo toga što se ne vidi’, istaknuo je novi predsjednik i u ime kluba poklonio svom prethodniku sliku akademskog slikara, inače bivšeg igrača Juga, Lukše Peka.

‘Hvala vam za ukazanoj časti, nadam se da ću opravdati povjerenje koje ste mi ukazali’, rekao je novi Jugov predsjednik Tomislav Dumančić i upoznao članove Skupštine sa sastavom nove uprave Juga.
U iduće dvije godine tri su dopredsjednika: Željan Konsuo, Lukša Jakobušić i Pero Kulaš. Na čelu Nadzornog odbora bit će Duško Vladović Relja, a Dubravko Cota na čelu Savjeta bivših predsjednika.

Na kraju je svog obraćanja pozdravio nove igrače Juga: Luku Lozinu, Viktora Rašovića i Vincenza Renzuta.

Nova Uprava VK Jug CO: Marko Balija, Saša Borojević, Tonči Daničić, Mato Franković, Srđan Gavranić, Mišo Glavinić, Maro Hajdarhodžić, Goran Hrnić, Vicenco Jerković, Hrvoje Jerković, Marin Kaštelančić, Miho Katičić, George Lonza, Srđan Margaretić, Luko Musladin, Davorko Obuljen, Viktor Siništaj, Edo Taslaman, Roko Tolić i Stjepan Vojinić. 

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner