17k

se sviđamo

1619

nas prati

3410

nas prati

416

nas prati

Novosti
Prije 3 mjeseca (kolovoz 17th, 2017)

[PRVA MOMČAD] Krenuo novi ciklus priprema

Nakon dvadesetodnevne pauze, jutros je na gruškom bazenu započeo drugi ciklus priprema za nadolazeću sezonu. Trener Juga Vjekoslav Kobešćak u ovoj fazi priprema nema na raspolaganju zlatne iz Budimpešte Marka Bijača, Marka Macana, Lorena Fatovića, Luku Lončara, Mara Jokovića i Xavija Garciju koji su još uvijek na zasluženom odmoru, srebrnog iz Beograda Nikolu Pavličevića te četvoricu juniora Antonija Vukojevića, Filipa Kržića, Petra Pejića i Kristiana Čulinu koji su na pripremama reprezentacije za prvenstvo Europe, koje se u rujnu igra na Malti.

Tako su jutros Kobešćak i njegovi pomoćnici Đani Pecotić i Vlaho Lise od seniora na prvom treningu imali tek Hrvoja Benića, Marka Ivankovića, Tonija Jarka, Luku Lozinu te sad već bivšeg Jugaša Tonija Popadića, koji će od sljedeće sezone braniti vrata španjolskog Mediterranija. Ostatak društva činili su talentirani igrači iz mlađih kategorija kluba.

‘Ovo je druga faza priprema u kojoj su na treningu svi oni igrači koji nisu u reprezentativnom režimu i koja će trajati sve do 11. rujna kada će se priključiti ostatak momčadi. U narednim danima obavit ćemo testiranja i vidjeti u kakvom su trenutno stanju igrači koji su nam na raspolaganju.’, kazao je Jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner