17k

se sviđamo

1623

nas prati

3410

nas prati

418

nas prati

Novosti
Prije 6 mjeseci (kolovoz 1st, 2017)

‘Zlatni’ na prijemu kod gradonačelnika…

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je danas zlatne dubrovačke vaterpoliste, hrvatske reprezentativce i osvajače titule Svjetskih prvaka na prvenstvu održanom u Budimpešti.

Ovom prilikom gradonačelnik Franković još jednom je čestitao dubrovačkim vaterpolistima na veličanstvenom uspjehu i pobjedi ističući kako je Grad Dubrovnik uvijek bio i bit će partner vaterpolskom klubu Jug CO i njegovim igračima.

“Dubrovnik i Jug su oduvijek bili jedno. Vaši uspjesi su neupitni kao i financijska potpora Grada Dubrovnika. Iskreno se veselimo svakom vašem novom uspjehu kao i uspjesima vaših najmlađih članova jer sport je naša budućnost”, kazao je gradonačelnik Franković.

Marko Bijač, Marko Macan, Loren Fatović, Maro Joković, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Luka Lončar, i Xavi Garcia ispisali su novu stranicu povijesti dubrovačkog i hrvatskog vaterpola.

Uz zlatne reprezentativce prijemu su nazočili i dopredsjednik Juga i član Upravnog odbora Hrvatskog vaterpolo saveza Tomislav Dumančić i direktor Juga i član Stručnog savjeta  Hrvatskog vaterpolo saveza Ognjen Kržić.

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner