17k

se sviđamo

1623

nas prati

3410

nas prati

418

nas prati

Novosti
Prije 6 mjeseci (srpanj 20th, 2017)

[KUP RH MLAĐI JUNIORI] Uspješan start

Odlično su mlađi juniori Juga otvorili svoj nastup na finalnom turniru Kupa RH koji se igra u Zagrebu. U utakmici prvog kola skupine ‘B’ oni su pobijedili splitski POŠK rezultatom 10:7 (3:5, 2:1, 2:1, 3:0).

Nakon lošeg starta i četiri gola zaostatka, igrači trenera Miha Bobića počeli su se buditi krajem prve četvrtine kada su smanjili prednost Splićana na minus dva.

Poškovci su ponovo poveli s tri gola razlike početkom druge četvrtine, ali su do kraja drugih osam minuta Jugaši uspjeli smanjiti na samo gol zaostatka (6:5).

Na prvo poravnanje rezultata trebalo je pričekati gotovo do sredine treće četvrtine kada je Đivo Bobić iz peterca pohgodio za 6:6. Splićani su ponovo poveli, ali je pri samom kraju četvrtine Antonio Gavranić iz kontranapada poravnao na 7:7.

Isti je igrač nakon nepune dvije minute igre u posljednjoj četvrtini pogodio mrežu POŠK-a za prvo vodstvo Juga na ovoj utakmici (8:7). Nakon dosta pogrešaka s obje strane, najprije je Đivo Bobić zabio za 9:7, a točku na i postavio je Nikša Marković, minutu prije kraja utakmice.

Prvo ime susreta bio je Antionio Gavranić s tri postignuta gola, Đivo Bobić i Marko Žuvela dali su po dva dok su Boris Ivaniš, Nikola Šimunović i Nikša Marković po jednom tresli mrežu protivničkog vratara.

Sutra, u drugom kolu turnira, Jug CO igrat će protiv Mladosti s početkom u 13,00 sati.

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner