17k

se sviđamo

1625

nas prati

3410

nas prati

414

nas prati

Novosti
Prije 6 mjeseci (lipanj 17th, 2017)

[KVALIFIKACIJE KUPA RH] Juniori, mlađi juniori i kadeti u finalu; nade u dodatnim kvalifikacijama

Poznata su četiri pobjednika kvalifikacija skupine ‘Jug’, podskupine ‘Dubrovnik’ koja su stekla plasman na završne turnire.

Juniori Jug CO kao jedina prijavljena momčad u toj kategoriji automatski je stekla plasman na završni turnir koji se igra u Splitu 29.06 – 02.07.

U kategoriji mlađih juniora bile su prijavljene dvije momčadi Jug CO i KPK. Dogovorom klubova odigrana je samo jedna kvalifikacijska utakmica u kojoj je slavio Jug CO i tako se plasirao na finalni turnir. Korčulani će u dodatne kvalifikacije u kojima će im protivnik biti trećeplasirana momčad podskupine ‘Split’.

Kadeti Jug CO pobjedom su protiv KPK također su osigurali nastup na finalnom turnir, a Korčulani će kao i njihovi mlađi juniori u dodatne kvalifikacije u kojima će im protivnik biti trećeplasirana momčad podskupine ‘Split’.

Jedina uzrasna kategorija u kojoj Jugaši nisu uspjeli osvojiti prvo mjesto i plasman na finalni turnir su nade u kojoj je prvo mjesto pripalo momčadi Cavtata. Mali su Cavtaćani u odlučujućoj utakmici kvalifikacija bili bolji od Jugaša rezultatom 7:4. Obje su momčadi bile bolje od KPK koji je zauzeo treće mjesto. Jugaši će u dodatnim kvalifikacija igrati protiv drugoplasirane momčadi od podskupine ‘Dalmacija 2’.

Kvalifikacijske utakmice u kategoriji mlađi kadeti igrat će se početkom srpnja.

 

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner