17k

se sviđamo

1624

nas prati

3410

nas prati

418

nas prati

Novosti
Prije 8 mjeseci (svibanj 27th, 2017)

[FINAL SIX] Kržić: ‘Za pobijediti u ovakvim utakmicama potreban je momčadski duh’

Pred nama je još jedna povijesna utakmica: finale Lige prvaka. Izvrsnom predstavom protiv Pro Recca igrači Jug Croatia osiguranja izborili su finale i priliku za obraniti naslov prvaka Europe. Protivnik Jugašima domaćin je Szolnoki. Najava utakmice pripala je direktoru kluba Ognjenu Kržiću.

‘Igrači su jučer ostavili srce u bazenu da bi došli do ovoga finala. Ovo prilikom im još jednom čestitam na borbenosti koju su pokazali i treneru koji ih je fantastično vodio. Nema sumnje da će oni istu tu jučerašnju predstavu ponovit i danas. Dat će sve od sebe kako bi okrunili ovu sezonu na način na koji smo je okrunili prošle sezone. Hoće li to biti dovoljno; nešto se ipak pita i Mađare.
I prije nego što smo došli na ovaj Final six, govorili smo da svih šest ekipa konkurira za osvajanje naslova. Tko će se plasirati u finale zaista je bilo teško reći, odlučivale su nijanse.
Nas zadnjih par mjeseci krasi ta momčadska igra, taj momčadski duh. Podigli smo i napad, za kojeg smo se najviše brinuli, obrana je također izvrsna, ali da bi u ovakvim utakmicama pobijedio moraš imat taj momčadski duh. Svi smo spremni i jedva čekamo 16,45 kako bi krenuli u pohod na obranu naslova prvaka Europe.’

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner