17k

se sviđamo

1626

nas prati

3410

nas prati

414

nas prati

Novosti
Prije 7 mjeseci (svibanj 26th, 2017)

[KIDS’ FINAL] Poraz mlađih juniora u polufinalu

Mlađi juniori VK Jug CO nisu se uspjeli plasirati u finale Kids’ Final turnira. Poraženi su od FTC-a rezultatom 10:5 (3:0, 2:2, 3:1, 2:2).

Mladići trenera Miha Bobića nisu imali snage nakon dvije odigrane utakmice u samo 4 sata, te je to ključni razlog našeg slabog izdanja. Nakon odigranog 3. kola i plasmana u polufinale, doslovno odmah uslijedila je polufinalna utakmica u kojoj Jugaši jednostavno nisu imali šansu naspram fizički superiornijih Mađara. Slijedi utakmica za 3. mjesto koja je na rasporedu sutra, u Dunav Areni, u 11,00 sati.

‘S obzirom da nam je treća utakmica u 5 sati, zadovoljan sam kako smo odigrali. Imali smo osjećaj kao da igramo protiv juniorske momčadi s obzirom koliko su oni fizički moćniji nego mi. FTC je bio bolji, zaslužili su plasman u finale, ali mislim da je presudilo puno golova iz kontre, loše smo reagirali u tranziciji iz našeg napada u obranu. Realno, u ovom trenutku su bolji od nas. Da smo bili malo odmorniji, rezultat bi sigurno bio bolji, što opet ne znači da bi pobijedili’ rekao nam je svoje dojmove neposredno nakon utakmice trener Bobić.

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner