17k

se sviđamo

1625

nas prati

3410

nas prati

414

nas prati

Novosti
Prije 7 mjeseci (svibanj 26th, 2017)

[PRO RECCO] Bijač: ‘Ostavit ćemo srce i zadnji atom snage u bazenu’

Nakon sinoćnjeg trijumfa nad Olympiakosom Jugaši se u potpunosti okreću današnjem polufinalu, i dvoboju s Pro Reccom. Jugaši su svoj cilj, zacrtan pred početak sezone, već ispunili, plasirali se na Final six, a sinoć otišli i stepenicu bliže ka obrani naslova prvaka Europe. Pritisak je kompletno na Talijanima, a kako je Xavi sinoć u analizi utakmice s Olympiakosom rekao: Na njima je sutra imperativ a mi sutra idemo igrat najbolje kako znamo. Idemo uživat u sutrašnjoj utakmici i dat sve od sebe!

Na utakmicu s najjačom momčadi po imenima, ali i dosta ostalih stvari, na svijetu osvrnuo se i kapetan momčadi Marko Bijač: ‘Jučer smo odigrali najbolju utakmicu sezone, izuzmu li se one 3-4 minute na početku drugog poluvremena, gdje nam se dogodila jedna crna rupa. To nam se protiv Recca ne smije dogodit, jer protiv ekipe kakva je Pro Recco, i najmanja greška se kažnjava. Moramo ih svesti na minimum kako bi bili u igri do kraja utakmice. Znamo koliko je Recco jak, dobro smo se spremili, iako smo se dosta potrošili u jučerašnjoj utakmici. Imaju 13 podjednakih igrača i teško je pratiti taj ritam, ali ovo je kruna sezone, ostaju nam još dvije utakmice do kraja, i sigurno da ćemo mi ostaviti srce i zadnji atom snage u bazenu. Ja se nadam da će to biti dovoljno, prošle godine jest, teško je reći hoće li se ponovit. Mi ćemo sigurno dat’ sve od sebe da ih pobijedimo, hoće li to biti dovoljno…?’

Hoće li to biti dovoljno, vidjet ćemo večeras, u 19,00 sati kada počinje prvo polufinale Jug CO – Pro Recco. Prijenos je na HTV 2.

 

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner