17k

se sviđamo

1623

nas prati

3410

nas prati

418

nas prati

Novosti
Prije 9 mjeseci (travanj 18th, 2017)

[DOIGRAVANJE PH] Kobešćak: Nadamo se da ćemo polufinale riješiti u dvije utakmice’

Nakon utakmice protiv Pro Recca u Genovi prije dva tjedna, Jugaši nisu imali pravu natjecateljsku utakmicu (dvije utakmice četvrtfinala protiv Solarisa ne možemo svrstati u tu kategoriju), a prva malo jača nas očekuje sutra u Gružu gdje se igra prva utakmica polufinala Doigravanja PH protiv splitskog  Mornara.

Svoja razmišljanja o polufinalu i samom kraju sezone koja je pred nama s nama je podijelio trener Juga Vjekoslav Kobešćak.

‘Imali smo jednu stanku koju smo iskoristili i ‘zakopali se u trening’ i sad krećemo najprije u obranu naslova prvaka Hrvatske gdje smo izraziti favoriti i tako ćemo se postaviti već od prve utakmice s Mornarom, a potom nakon Egera i u Budimpeštu gdje branimo naslov prvaka Europe. Nadamo se da ćemo biti dovoljno dobri i koncentrirani da polufinalnu seriju riješimo u dvije utakmice, ali kao i uvijek respektiramo protivnika i shvaćamo ga vrlo ozbiljno.’

Hoćete li protiv Mornara igrati u najjačem sastavu?

‘Paulo Obradović i Toni Popadić radi lakših ozljeda koje zahtjevaju mirovanje neće biti spremni za srijedu i prvu utakmicu će sigurno preskočiti, a za subotu ćemo još vidjet. Ostali su zdravi i spremni i jedva čekamo početak.’, kazao je Kobešćak.

Prva utakmica polufinala Doigravanja za prvaka Hrvatske između Jug CO i Mornara igra se sutra s početkom u 20,30 sati.

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner