17k

se sviđamo

1625

nas prati

3410

nas prati

414

nas prati

Novosti
Prije 8 mjeseci (travanj 13th, 2017)

[PH NADE] Raspored skupina i sustav natjecanja

Rijeka će od 4. do 7. svibnja biti domaćin finalnog turnira Prvenstva Hrvatske za nade, ujedno i posljednji u natjecanju mlađih kategorija za ovaj dio sezone.

Dvanaest momčadi podijeljeno je u dvije skupine, a Jug CO će nastupati u skupini ‘B’ zajedno sa Cavtatom, ZPK, Paladom Njivice, OVK POŠK-om i Opatijom. U drugoj su skupini Primorje, Medveščak, Zadar 1952, HAVK Mladost, Jadran i KPK.

Finalni turnir će se odigrati na sljedeći način:

– Dvanaest klubova koji su se kvalificirali na finalni turnir će se rasporediti u dvije grupe po šest klubova (1., 4. i 5. iz jedna polufinalne grupe sa 2., 3. i 6. iz druge polufinalne grupe)

– Klubovi će po grupama odigrati po jednu utakmicu svak sa svakim (Berger)

– Po dva prvoplasirana kluba iz svake pojedine grupe nakon odigranih 5 kola će nastaviti igrati za plasman od 1. do 4. mjesta na način da prenose bodove i rezultat svog međusobnog susreta odigranog u grupi i odigravaju još dva kola (po jednu utakmicu) sa prvoplasiranom i drugoplasiranom momčadi iz suprotne grupe.

– Trećeplasirani i četvrtoplasirani klubovi će nastaviti igrati za plasman od 5. do 8. mjesta na način da prenose bodove i rezultat svog međusobnog susreta odigranog u grupi i odigravaju još dva kola (po jednu utakmicu) sa trećeplasiranom i četvrtoplasiranom momčadi iz suprotne grupe.

– Petoplasirani i šestoplasirani klubovi će nastaviti igrati za plasman od 9. do 12. mjesta na način da prenose bodove i rezultat svog međusobnog susreta odigranog u grupi i odigravaju još dva kola (po jednu utakmicu) sa petoplasiranom i  šestoplasiranom momčadi iz suprotne grupe.

– Nakon odigranog 6. i 7. kola po grupama za plasman klubovi će zauzeti redosljed temeljem svojih međusobnih rezultata. Temeljem rezultata utakmice odigrane u grupi (rezultat koji se prenio) i rezultata još dvije odigrane utakmice u grupi za plasman.

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner