17k

se sviđamo

1625

nas prati

3410

nas prati

414

nas prati

Novosti
Prije 8 mjeseci (travanj 6th, 2017)

[DOIGRAVANJE PH] Četvrtfinalni parovi

U subotu 8. travnja kreće četvrtfinale doigravanja Prvenstva Hrvatske. Klubovi su razvrstani prema poretku koji su zauzeli u Regionalnoj ligi, kako slijedi:

1. Jug Croatia osiguranje, 2. HAVK Mladost, 3. Primorje Erste banka, 4. Mornar Brodospas, 5. Jadran Split, 6. OVK POŠK, 7. Medveščak, 8. Solaris.

Četvrtfinalni parovi su:

8 – 1 Solaris – Jug CO

7 – 2 Medveščak – HAVK Mladost

6 – 3 OVK POŠK – Primorje EB

5 – 4 Jadran ST – Mornar BS

Pravo da u drugom krugu PH igraju u polufinalnim utakmicama za prvaka i plasman do 4. mjesta će steći klubovi koji nakon druge uzvratne četvrtfinalne utakmice budu imali više bodova u međusobnom susretu. U slučaju istog broja bodova, bolji će biti klub koji iz navedena dva susreta bude imao bolju gol razliku. (u ovom slučaju nije bitan broj postignutih golova, već gol razlika). Ako je pored bodova i gol razlika ista, nakon druge utakmice će se izvoditi kazneni udarci (peterci).

Četvrtfinalne utakmice se ne igraju do konačnog rezultata (mogu završiti neriješeno) osim u slučaju kako je navedeno, kada se steknu uvjeti za pucanje peteraca nakon druge – uzvratne utakmice.

Jugaši će, dogovorom klubova, obje utakmice četvrtfinala igrati u Šibeniku. Prvu u subotu u 19,30 sati, a drugu u kojoj će formalno biti domaćini, u nedjelju u 14,00 sati.

Ostale druge utakmice četvrtfinala igrat će se 13. travnja.

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner