17k

se sviđamo

1625

nas prati

3410

nas prati

414

nas prati

Novosti
Prije 10 mjeseci (veljača 12th, 2017)

[PH JUNIORI] Sukno: ‘Naša je momčad najmlađa na turniru’

Nakon kadeta koji su prošlog vikenda slavili u Zadru, sutra će i juniori imati priliku okititi se zlatom. Na tom putu im stoji, prema mnogima, najbolja momčad Hrvatske u ovom uzrastu, zagrebačka Mladost. Goran Sukno, koordinator Jugovih mlađih kategorija, svjedočio je dosadašnjem dijelu turnira, a o igri kaže:
‘Nakon što smo prvog dana igrali napadački loše, sinoć smo taj segment igre podigli na viši nivo i usprkos rezultatskom zaostatku većim dijelom utakmice, pokazali ogromnu volju i želju za uspjehom što se na kraju pokazalo ključnim. Plasman u finale samo je po sebi veliki uspjeh jer ne zaboravimo, naša je momčad najmlađa na turniru, imamo čak osam igrača rođenih 2000. godine dok kod ostalih gro momčadi čine igrači rođeni 1998. i 1999. godine’.

Što očekivate od finalne utakmice?
‘Mladost je favorit, tu treba biti realan. Dobro su pokriveni na svim pozicijama, a u momčadi imaju igrače koji već dvije sezone igraju Regionalnu ligu gdje su stekli ogromno iskustvo. Međutim, igra se jedna utakmica i sve je otvoreno. Siguran sam da će naša momčad u utakmicu ući s motivacijom i željom za pobjedom. Kakav god rezultat bio, ja sam ponosan na ove mladiće koji su igrom i ponašanjem zaslužili čistu peticu’, završio je Sukno.

Finale PH za juniore između Mladosi i Juga počinje u 12,45 sati.

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner