17k

se sviđamo

1623

nas prati

3410

nas prati

418

nas prati

Novosti
Prije 12 mjeseci (veljača 6th, 2017)

[PREDSTAVLJAMO] Waspo 98 Hannover

Waspo 98 Hannover, novak među najboljim europskim momčadima, nastao je spajanjem dvaju starih klubova Waspo Hannover Linden i Wassersportfreunde von 1898 Hannover. Ukupno je osvojio devet naslova prvaka Njemačke (posljednji 1993.) i tri naslova pobjednika Kupa. Upravo je pokal namjenjen pobjedniku Kupa, osvojen prije sedam dana nakon pobjede u finalu nad Duisburgom.

U Ligi prvaka, Nijemci su osvojili dva boda iz četiri utakmice. Dva remija, od kojih iskače onaj protiv favorizirane Barcelonete gdje su pokazali da se radi o ozbiljnoj momčadi.

Udarna igla Hannovera je crnogorski reprezentativac Darko Brguljan, opasan šuter, odličan u uplivavanjima. Društvo u vanjskoj liniji prave mu još jedan od četiri Crnogorca, Aleksandar Radović i naš Marin Ban, nekadašnji igrač Mornara te Slovak Marek Tkač. Na desnom krilu je Luka Sekulić, ljevak iz Herceg Novog, a jedan od ključnih igrača im je Predrag Jokić, svojevremeno jedan od najboljih bekova na svijetu. Na centarskim pozicijama igra još jedan mornarevac Ante Ćorušić, u paru s Nizozemcem Jornom Winkelhorstom. Na vratima je veteran Roger Kong koji je dugo bio u sjeni legendarnog Alexanda Tschigira.

Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner