17k

se sviđamo

1623

nas prati

3410

nas prati

418

nas prati

Novosti
Prije 12 mjeseci (veljača 4th, 2017)

[REGIONALNA LIGA] Jugaši i dalje stopostotni na vrhu

Momčad Vjekoslava Kobešćaka nadigrala je u derbiju dvanaestog kola TRVL-a momčad Vladimira Gojkovića 9:7 (3:0, 1:3, 3:3, 2:1) te tako povećala prednost nad svojim prvim pratiteljem na 11 bodova.

Kao što su u najavi upozoravali Kobešćak i Fatović, mlada momčad koja ima puno potencijala na čelu s odličnim trenerom Gojkovićem koji fantastično vodi Jadranaše, držala se do samog kraja utakmice. Početak utakmice i prva četvrtina nisu dali naslutiti kako ćemo imati neizvjesnu utakmicu do samoga kraja. Lagano vodstvo 3:0 Jadranaši stižu u drugoj četvrtini, da bi u trećoj prvi put i poveli rezultatom 5:4. Do kraja četvrtine se igra gol za gol. U zadnjem periodu igre Novljani zarađuju peterac i priliku za povratak na -1 no večeras odlični Marko Bijač s 13 obrana skida peterac. Do kraja Obradović zabija za 9:7 i konačan rezultat.
Jugaši su pokazali kada i odigraju malo slabije da im je teško uzeti bod(ove), pogotovo u Gružu.
Viđenje ovog derbija podijelio je s nama danas odlični kapetan Marko Bijač:
Iako smo se pripremali samo za ovu utakmicu, mislima smo već bili u utakmici Lige prvaka s Hannoverom sljedeću srijedu. Jadran je dobra momčad, te ćemo se morati bolje pripremiti za naš sljedeći ogled na final four-u TRVL-a.
Loren Fatović i Felipe Perrone po dva su se puta upisali u listu strijelaca, dok su Marko Macan, Maro Joković, Marko Ivanković, Paulo Obradović i Josip Vrlić po jednom tresli mrežu Jadrana.

Slijedi mala pauza zbog reprezentativnih obveza. Regionalna liga vraća se trinaestim kolom, i Jugovim gostovanjem u Zagrebu, 22. veljače.


Podijeli:

Generalni sponzor

Sponzori

Sponzori opreme

Sponzori

Prijatelj i partner